El govern atura la instal·lació d'una antena de telefonia mòbil a la zona de l'Hotel

divendres, 2 Agost, 2019
L'Ajuntament de Sant Pol de Mar ha comunicat la seva negativa a la companyia Movistar per a la instal·lació d'una antena de telefonia mòbil a l'entorn de la plaça de l'Hotel. 

Així ho va fer saber el govern municipal als representants de la companyia telefònica en una reunió recent quan aquesta va sol·licitar poder instal·lar una nova antena per millorar la seva cobertura als veïns de la zona. La demanda venia motivada per la petició de millora del senyal en aquesta zona de la vila que els havia fet arribar al 2016 l'anterior govern municipal.

En aquest sentit, el nou govern municipal ha justificat la seva negativa per l'impacte visual que suposaria la instal·lació de l'antena, sobretot per la seva proximitat a l'ermita de Sant Pau, i per la voluntat política d'allunyar les antenes de telefonia del nucli urbà.

Des del consistori s'està a favor de poder millorar la cobertura de telecomunicacions per a tots els vilatans i vilatanes, per això s'ha fet saber a Movistar que sempre poden utilitzar les instal·lacions del turó de Can Tiril, on ja hi ha les antenes tant del repetidor de televisió com d'altres companyies de telefonia.

Comparteix aquesta pàgina: