Els actes de Festa Major estan essent tot un èxit

divendres, 26 Juliol, 2019


A punt d'encarar la recta final de la Sant Jaume 2019, els actes de la Festa Major de Sant Pol de Mar estan gaudint, a nivell general, d'una gran participació tant dels santpolencs i de les santpolenques, com de persones arribades d'altres localitats que no volen perdre's la nostra festa major.

Si els actes previs a la diada de Sant Jaume ja havien tingut una molt bona acceptació de públic -sobretot les activitats infantils o el sopar solidari de la Fundació El Maresme-, el gran esclat va arribar amb el pregó a càrrec de Carme Ruscalleda i Comediants, el tobogan gegant d'aigua i el castell de focs artificials.

Ara bé, no badeu... perquè aquest  cap de setmana tenim un sprint final carregat de principi a fi. Avui mateix, per exemple arriba la xindriada popular, els correfocs, la Girasol i la Festa Jove; mentre que demà tindrem passejades amb el Sant Pau, cercavila de gegants i ball de Festa Major, entre d'altres. I ja de cara a diumenge no us podeu perdre el concurs de paelles, la Fira d'Art o l'actuació castellera, entre tantes i tantes propostes que encara ens queden per gaudir d'aquests dies de festa. Recordeu que podeu consultar tot el programa d'actes en aquest enllaç.

I si teniu ganes de reviure per uns instants el magnífic pregó d'enguany, no us perdeu aquest vídeo realitzat pel programa Tot es mou de TV3.

GALERIA D'IMATGES

Comparteix aquesta pàgina: