Sant Pol i Llavaneres treballaran plegats per potenciar el bàsquet femení

dimarts, 2 Juliol, 2019

Els ajuntaments de Sant Pol de Mar i de Sant Andreu de Llavaneres han signat aquest dilluns un acord de col·laboració mitjançant el qual els dos ajuntaments i els clubs de bàsquet de les dues poblacions sumen esforços per seguir impulsant el bàsquet femení a la comarca del Maresme.

L’alcalde, Albert Zanca, i la regidora d’Esports, Eva Pujol, van ser presents en representació de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar i acompanyant al president del CB Sant Pol, Albert Gómez. Des de l'Ajuntament es va encoratjar les jugadores a seguir treballant amb el mateix esforç i dedicació amb el desig que arribin molt més èxits. En aquest sentit, l'alcalde es va refermar en el compromís de Sant Pol per possibilitar que el bàsquet femení creixi i es consolidi arreu de la comarca.
 
La col·laboració entre els clubs de bàsquet de Sant Pol i Llavaneres ja s'ha pogut visualitzar durant tot aquest any amb la disputa de diversos partits del cadet del Femení Maresme al pavelló municipal de Sant Pol. Ara, amb la signatura d'aquest acord, es consolida encara més el vincle entre els dos clubs i les dues viles. Així, de cara a la temporada vinent (2019/2020) s'estableix que l'equip Junior Preferent del Femení Maresme jugarà tots els partits de competició en el Pavelló Municipal de Sant Pol i s'inscriurà amb el nom de Femení Maresme - Bàsquet Sant Pol. D'aquesta manera, els santpolencs i santpolenques podran gaudir de partits d'alt nivell al nostre pavelló.

D'altra banda, l'equip Sènior del CB Sant Pol 07 es veurà reforçat amb jugadores del Junior Femení Maresme per lluitar per l'ascens de categoria.  En aquets cas, l'equip s'inscriurà amb el nom de Bàsquet Sant Pol - Femení Maresme.

La signatura de l’acord va tenir lloc al consistori de Llavaneres en el marc de l’acte de reconeixement a la gran temporada del club Femení Maresme, en la què s’han proclamat campiones d’Espanya i de Catalunya. De fet, i com a acte previ a aquesta signatura, diumenge es va disputar al pavelló municipal de Sant Pol un partit entre el Cadet del Femení Maresme i la selecció femenina de l'estat de Victòria (Austràlia).
 

GALERIA D'IMATGES

Comparteix aquesta pàgina: