Restriccions de trànsit al centre

divendres, 28 Juny, 2019

A partir del proper 1  de  juliol els accessos al carrer Consolat de Mar estaran tancats CADA DIA de 12 a 21h, de manera que només hi podran circular els vehicles autoritzats durant aquest horari. La restricció s’allargarà fins el proper 15 de setembre. De la mateixa manera, també es recorda que aquest control es realitza a través de càmeres de vigilància. Per evitar sancions, cal que el veïnat de la zona informi amb anticipació dels vehicles que no constin a la base de dades de la Policia Local de Sant Pol o dels que hagin de passar per aquesta zona durant els horaris esmentats. La comunicació es pot fer a través del mail policia@santpol.cat o mitjançant l’aplicació SantPolAPP.
 
Un altra de les recomanacions que durant aquest període fa l’Ajuntament de Sant Pol és l’adreçada als vehicles estacionats al carrer de la Riera, que hauran de sortir PEL MATEIX CARRER on han estacionat i no podran accedir al carrer del Consolat del Mar.
 
IMPORTANT: Durant tot l’any, està totalment prohibit accedir amb vehicle als carrers Ferrocarril i Dr. Furest, a excepció del seu veïnat. Qui disposi de pàrquing propi en qualsevol d’aquest carrers podrà accedir sense restriccions horàries. En el cas del veïnat que no disposi de pàrquing propi però que estigui empadronat a la zona, l’accés estarà autoritzat entre les 23:00 i les 12:00 hores, així com també de 15:00 a 18 hores.
 
Qualsevol modificació o emergència s’haurà de notificar igualment a la Policia Local a través dels mitjans indicats. També cal tenir en compte que el fet de poder accedir a la zona de la Punta NO DÓNA DRET A PASSAR PEL CARRER NOU. En aquest cas, els conductors hauran d’arribar al seu aparcament a través del carrer Tobella.

Comparteix aquesta pàgina: