Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Albert Zanca (ERC) és el nou alcalde de Sant Pol de Mar

El republicà pren el relleu de Montserrat Garrido al capdavant del Govern municipal amb els vots del seu grup municipal i de la CUP, agrupació política amb la qual va signar un acord de govern per als pròxims quatre anys. El Ple ha tingut lloc aquest dissabte, 15 de juny, a la sala Ainaud de Lasarte, que s'ha omplert de gom a gom de veïns i veïnes de la vila.

Albert Zanca ja és el nou alcalde de Sant Pol. Esquerra Republicana i la CUP han votat pel candidat republicà i han aconseguit la majoria absoluta en el Ple de constitució de l'Ajuntament de Sant Pol celebrat aquest dissabte, 15 de juny, al migdia. La sala Ainaud de Lasarte s'ha omplert a vessar de veïns i veïnes. Amb els set vots de les dues forces polítiques, s'ha produït el relleu al capdavant de l'alcaldia. Aquest canvi s'ha plasmat quan l'exalcaldessa Montserrat Garrido ha donat la vara de l'alcaldia a Albert Zanca.

La sessió ha començat a les 12 del migdia, amb la formació de la mesa d'edat, formada per Montserrat Garrido i David Hernández. Després de la presa de possessió per part de tots els regidors i regidores del consistori, s'ha dut a terme la votació dels candidats a l'alcaldia. Tant bon punt Albert Zanca ha estat nomenat nou alcalde, els diferents portaveus dels grups municipals han tingut la paraula.

El primer a parlar ha estat Sandalio del Río (PSC), que ha agraït el suport dels seus electors. Per la seva banda, Josep Parada (Junts per Sant Pol) ha tingut paraules d'agraïment per als treballadors públics amb els quals ha treballat els dos últims anys de legislatura i ha estès la mà al nou Govern municipal per fer avançar la vila. Isabel Llari (CUP) s'ha congratulat d'haver contribuït en el canvi al capdavant de l'alcaldia i ha promès tirar endavant les seves promeses electorals. Per últim, Montserrat Garrido (Junts x Catalunya-Sant Pol) ha agraït el suport dels seus votants i la feina feta pels treballadors públics durant el seu mandat. També ha tingut paraules d'agraïment a la seva família i, per últim, ha advertit el nou Govern que farà una oposició activa per defensar els interessos dels veïns i veïnes de la vila.

En el seu primer parlament com a alcalde de Sant Pol, Albert Zanca ha agraït el suport dels electors i dels dos grups municipals (ERC i CUP) que li han fet confiança per tirar endavant aquesta nova etapa del consistori. Ha tingut paraules d'agraïment per al fins ara portaveu d'ERC als Plens, Albert Font, «per haver confiat» en ell en tot moment, per les seves «ensenyances, confiança i amabilitat». Ha agraït també el suport que li ha ofert la seva família, a qui ha «robat, sense demanar permís, moltes hores de convivència i de vida familiar». Per últim, ha assenyalat que és el primer alcalde republicà des de la restitució dels ajuntaments democràtics, l'any 1979, i ha tingut un record per «l'avi Brossa» a qui ha definit com a «un republicà de cap a peus».

A www.radiosantpol.cat podeu escoltar íntegrament el Ple de constitució de l'Ajuntament celebrat aquest dissabte 15 de juny.

Temes relacionats
Publicació 18.06.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina