Entrevista projecte "Paisatges Sonors" de la Llar d'Infants El Pi del Soldat

dimarts, 21 Maig, 2019

El passat 8 de febrer al Centre Cultural i d’Esbarjo de Sant Pol de Mar, l’alcaldessa i la regidora d’ensenyament de Sant Pol de Mar,  la Sra. Montserrat Garrido i la Sra. Marta Romà, conjuntament amb la Llar d'Infants Municipal Pi del Soldat, es va presentar el projecte “Paisatges Sonors i la Sala d’Audició. Recerca en àmbits sonors i de moviment lliure”,  portat a terme des de fa tres anys i que es qüestiona sobre l’audició com una experiència física, corporal , dinàmica i estètica..., i molt més.
Conjuntament a la Llar d’Infants, es continua en col·laboració amb l’Escola Infantil “Printzearen Harresi” (Pamplona-Iruña), ja que aquesta nova recerca ha sorgit fruit d’aquest treball comú amb el projecte anterior “Paisatges Sonors”, iniciat al 2014, amb el desig d’aprofundir en les possibilitats sonores i musicals a la Llar d’Infants.
Des del 2014, El Pi del Soldat compta amb l’assessorament del músic i musicòleg Joan Manuel Chouciño i a partir del 2016, s’amplia amb la mirada de l’Antonio Izquierdo com a co-assessor, ballarí i coreògraf. És una recerca coordinada des del grup de recerca FODIP (Formació Docent i Innovació Pedagògica) de la Universitat de Barcelona, amb la supervisió de la Dra. Teresa Godall.

Comparteix aquesta pàgina: