Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Orden del Camino de Santiago atorga la distinció Xacobea a la Via Marina

L'entrega s'ha efectuat al campanar de l'església de Sant Jaume de Sant Pol.
 
La Via Marina del camí de Sant Jaume ja compta amb la distinció Xacobea des d'aquest divendres 3 de maig.  L'encarregat de fer l'entrega ha estat el vicepresident executiu i portaveu de la Orden del Camino de Santiago, Alejandro Rubín, qui ha estat acompanyat pel president de la Fira Internacional de Galícia, Ricardo Durán, la directora de comunicació de la Orden i consellera del clúster de Turisme de Galícia, Emma González, qui s'han desplaçat des de terres gallegues per l'ocasió.  
 
La representació catalana ha vingut de mans del president de la Federació de les Associacions dels Amics del Camí de Sant Jaume de Catalunya, Joaquim Rosa, del cavaller de l'Ordre a Catalunya, Fernando Brea, i del comanador de l'ordre del camí de Sant Jaume a Catalunya i president del Consorci de Turisme del Maresme, Joaquim Arnó. Els assistents han estat acompanyats per l'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, qui ha guiat als visitants fins a l'església de Sant Jaume i al seu campanar, on s'ha efectuat l'entrega del guardó.
 
Moments després, el grup s'ha desplaçat fins la sala Ainaud de Lasarte, on totes tres institucions, ajuntament de Sant Pol, Consorci de Turisme del Maresme i Orden del Camino de Santiago, s'han intercanviat presents al final de l'acte. La visita també ha comportat la signatura al llibre d'honor de la població del vicepresident executiu i portaveu de la Orden del Camino de Santiago, Alejandro Rubín.

 
 

Temes relacionats
Publicació 03.05.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina