Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La llar d'infants Pi del Soldat, convidada pel seu projecte educatiu a Pamplona

El centre va formar part d'una formació pedagògica organitzada per l'Organismo Autónomo de Escuelas Infantiles de Pamplona.
 
El passat 15 d'abril la llar d'infants municipal «Pi del Soldat» de Sant Pol de Mar va presentar a Pamplona el seu projecte de recerca en relació als àmbits sonors i de moviment lliure a l'escola de 0-3 anys, que està duent a terme des de l'any 2016. El centre santpolenc va ser convidat per l'Organismo Autónomo de las Escuelas Infantiles de Pamplona, qui estava interessat en exposar el projecte santpolenc en una formació per als equips educatius de les escoles infantils pamploniques, tot i que també estava oberta a d'altres escoles i artistes de l'entorn.
 
L'obertura de l'acte va anar a càrrec de l'actual gerent del mateix organisme de las EIM, Alfredo Hoyuelos, i del director pedagògic, Jaime Izal. Com a representants institucionals de Sant Pol de Mar, hi va assistir l'alcaldessa del municipi, Montserrat Garrido, i la regidora d'Ensenyament, Marta Romà, qui van considerar que «aquest projecte de recerca uneix dues poblacions amb projectes educatius comuns i que es basen en un gran compromís pedagògic per la innovació i l'educació de qualitat de la primera infància».
 
A la trobada es va ensenyar la documentació audiovisual presentada a Sant Pol el passat 8 de febrer al Centre Cultural i d'Esbarjo, acompanyada d'una anàlisi interpretativa per part dels artistes assessors de la recerca, en Joan Manuel Chouciño (músic), l'Antonio Izquierdo (ballarí) i la directora pedagògica de la llar d'infants Pi del Soldat, Rocío Galindo. A la trobada de presentació també hi van ser-hi presents el pedagog i especialista en espais exteriors, Dario Martone, i una part de l'equip educatiu de la llar d'infants municipal que viu el projecte a l'escola i que van donar recolzament amb la seva presència.
 
La jornada va ser considerada un èxit d'assistència amb més de 80 participants.
 

Publicació 23.04.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina