Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El poble de Sant Pol acull afectuosament al President Torra

La ciutadania de Sant Pol s'ha pogut fotografiar amb el cap de l'Executiu català en diversos indrets del municipi.
 
Aquest dimecres 17 d'abril, Sant Pol de Mar ha comptat amb la presència del MH President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra i Pla. El cap de l'executiu català ha arribat a l'avinguda del Dr. Furest de Sant Pol aquest migidia, on ja li esperaven diverses persones que volien saludar personalment al MH President de la Generalitat. Després d'aquesta afectuosa rebuda, Torra ha realitzat una ofrena floral al monument en honor a Manuel Carrasco i Formiguera, on l'han acompanyat l'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, la regidora d'igualtat, Ensenyament, Cultura i Joventut, Marta Romà, el regidor d'Hisenda i Serveis Generals, Ferran Xumetra i el regidor de Dinamització de la Gent Gran, Serveis Socials i Habitatge, Josep Parada, a més del secretari d'Administracions Locals i de Relacions amb l'Aran, Miquel Àngel Escobar. Durant l'ofrena, també han tingut lloc moments entranyables on s'ha pogut veure al President compartir confidències amb els infants que hi havia presents o deixant-se fotografiar amb totes aquelles persones que s'han apropat a aquest al càrrec.

Minuts després, la comitiva es desplaçava a peu fins a la Caseta de la Maquinilla, situada a la platja de les Barques i considerada BCIL (Bé Cultural d'Interès Local). La construcció va ser  projectada per l'arquitecte Ignasi Mas i Morell i construïda sota la direcció de Joan Vila l'any 1931. L'entitat local A tot drap, ha estat l'encarregada d'explicar al President com funcionava el cabrestant elèctric que es va utilitzar per treure les barques de pesca fins a la segona meitat del segle XX, moment on la pesca professional es va traslladar al Port d'Arenys.

La visita institucional ha continuat pel centre comercial del poble, passant pel carrer Nou,  i ha finalitzat a l'Ajuntament de Sant Pol, on Quim Torra ha signat el llibre d'honor de la població en presència dels representants polítics municipals i els mitjans de comunicació. A posteriori, l'alcaldessa li ha fet entrega d'una cistella de maduixes i una reproducció en ferro de l'Ermita de Sant Pau. L'agenda del President també contempla aquest dimecres la visita al Centre de Distribució Solidària d'Aliments, impulsat conjuntament pels ajuntaments de Premià de Mar i Premià de Dalt, els locals de Càritas, Creu Roja, l'Església Evangèlica de la població i la parròquia de Santa Maria de Premià de Mar. A continuació, Torra i Escobar passejaran pel Port Premià i la zona esportiva de Premià de Dalt.

 
 

Temes relacionats
Publicació 17.04.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina