Sant Pol es prepara per rebre aquest dimecres el President de la Generalitat

dimarts, 16 Abril, 2019
Torra realitzarà una visita territorial al Maresme que inclou Premià de Mar, Premià de Dalt i el nostre municipi, on coneixerà alguns dels indrets més característics de la vila.

Aquest dimecres 17 d’abril, Sant Pol de Mar comptarà amb la presència del MH President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra i Pla. El cap de l’executiu català arribarà a l’avinguda del Dr. Furest de Sant Pol a les 12:30 del migdia, acompanyat pel secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar, on realitzarà una ofrena floral al monument en honor a Manuel Carrasco i Formiguera. En la seva visita, el representant polític estarà acompanyat per l'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, la regidora d'igualtat, Ensenyament, Cultura i Joventut, Marta Romà, el regidor d'Hisenda i Serveis Generals, Ferran Xumetra i el regidor de Dinamització de la Gent Gran, Serveis Socials i Habitatge, Josep Parada.

Minuts després, la comitiva es desplaçarà a peu fins a la Caseta de la Maquinilla, situada a la platja de les Barques i considerada BCIL (Bé Cultural d’Interès Local). La construcció va ser  projectada per l’arquitecte Ignasi Mas i Morell i construïda sota la direcció de Joan Vila l’any 1931. L’entitat local A tot drap, serà l’encarregada d’explicar al President com funcionava el cabrestant elèctric que es va utilitzar per treure les barques de pesca fins a la segona meitat del segle XX, moment on la pesca professional es va traslladar al Port d’Arenys.

La visita institucional continuarà pel centre comercial del poble, passant pel carrer Nou,  i finalitzarà a l’Ajuntament de Sant Pol, on Quim Torra signarà el llibre d’honor de la població en presència dels representants polítics municipals. L’agenda del President també contempla aquest dimecres la visita al Centre de Distribució Solidària d’Aliments, impulsat conjuntament pels ajuntaments de Premià de Mar i Premià de Dalt, els locals de Càritas, Creu Roja, l’Església Evangèlica de la població i la parròquia de Santa Maria de Premià de Mar. A continuació, Torra i Escobar passejaran pel Port Premià i la zona esportiva de Premià de Dalt.

Comparteix aquesta pàgina: