Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Inscripcions obertes per visitar Montserrat, culte i natura

La sortida té un preu de 38€ i consta de diverses activitats, entre les quals es troba la visita a l'Espai Natura.

La Regidoria de Dinamització de la Gent Gran ja té preparada la que serà la seva propera excursió. En aquest cas, ens proposa una sortida a Montserrat el dimarts 30 d'abril. El desplaçament combinarà la visita a l'Espai Natura i el trasllat amb el funicular cap a Sant Joan. Tothom qui s'inscrigui sortirà des de la Sènia a les 8 del matí per anar cap a aquest massís muntanyós, indret on s'aixeca el seu famós monestir i la seva abadia benedictina consagrada a la Mare de Déu de Montserrat, una de les marededéus trobades.

En arribar al lloc de destí, es degustaran licors de Montserrat, així com també s'inclou l'assistència al cant de la Salve i el Virolai. En acabar l'actuació, tindrà lloc el dinar al restaurant «L'Abadia». Un cop acabat l'àpat, el grup excursionista dedicarà un temps a realitzar una visitar guiada per la sagristia.

Si teniu interès en formalitzar la vostra inscripció, podeu realitzar-la a l'Oficina de Turisme abans del 24 d'abril per un preu de 38€ per persona. Les places són limitades.

Temes relacionats
Publicació 10.04.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina