Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Horaris dels oficis religiosos durant aquesta Setmana Santa

Aquest diumenge començarà oficialment la Setmana Santa. Enguany, el Diumenge de Rams tindrà lloc el 14 d'abril, on s'oficiaran dues misses a l'Església de Sant Jaume en horaris diferents (9:30 i 12:00 hores) i la tradicional benedicció dels palmons que es tornarà a celebrar un any més a la plaça de la vila. Serà a les 11:30 hores. Tot i que aquesta popular tradició és una de les més conegudes, prèviament, la Confraria de la Mare de Deu dels Dolors ha organitzat per aquest divendres 12 una missa de Divendres de Dolors a les 20:00 hores.

La propera setmana, els oficis religiosos començaran Dijous Sant a les 20:00 hores  on s'oferirà una altra missa a la parròquia amb motiu de l'ofici del sopar del Senyor. Divendres Sant serà el torn d'oficiar la Passió del Senyor, on hi ha previstes dues misses, una a les 8:00 i una altra a les 18:00 hores. La jornada finalitzarà amb la Processó dels Dolors a les 21:30, que recorrerà la vila començant el seu itinerari per l'Església de Sant Jaume per continuar cap al carrer Nou, Sant Pau, Tobella, Manzanillo i Abat Deàs per tornar a la mateixa església.  

La Setmana Santa finalitzarà les seves litúrgies Dissabte Sant, amb la missa de les 21:30 hores, i Diumenge de Pasqua, amb els oficis de les 9:30 i 12:00 hores.

Temes relacionats
Publicació 10.04.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina