X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La llar d'infants Pi dels Soldat impartirà una formació sobre educació infantil a la UB

El curs es desenvoluparà entre el 23 de març i el 25 de maig en diferents indrets.
 
La cooperació entre famílies i escola bressol està considerada com un eix de qualitat educativa. Amb aquesta premissa, la llar d'infants municipal compartirà la seva experiència de transformació en els darrers anys en un curs organitzat per la Universitat de Barcelona. El centre educatiu santpolenc ha estat convidat, conjuntament amb l'EBM «Somiures» de Terrassa, a oferir una formació destinada a educadors, educadores i mestres de 1r cicle (0-3) i 2n cicle (3-6) d'Educació Infantil després de participar tres anys en el grup de treball de l'IDP-ICE-UB d'innovació en «Espai, moviment i vida quotidiana».
 
Situacions quotidianes com ara el moment d'acollida, de l'acomiadament o les sinergies que es creen entre infants, famílies i l'equip educatiu centraran les set sessions lectives de la formació «Les famílies a l'escola. De l'acollida a la quotidianitat». Amb un total de 35 hores lectives, les classes es desenvoluparan entre el Campus Mundet de Barcelona, l'EBM Somriures de Terrassa i la llar d'infants Pi del Soldat entre el 23 de març al 25 de maig,
 
Entre l'equip docent participant, es troba la directora de la llar d'infants Pi del Soldat, Rocío Galindo, i altres mestres de la mateixa llar, Núria Viñas i Núria Blanco, així com altres formadores convidades. Entre els objectius que es pretenen assolir amb aquesta formació, es vol reflexionar sobre els beneficis i les dificultats d'oferir més temps i espais de presència familiar en els centres. Les sessions també serviran per compartir estratègies de vinculació entre equips educatius i famílies, entre d'altres punts.
 
Podeu aconseguir més informació i fer la vostra inscripció en aquest enllaç:
http://www.ub.edu/ice/cursos/ips19/familiesescola
Publicació 12.03.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina