La rehabilitació de l’Avinguda Dr. Furest, cada cop més a prop

dilluns, 25 Febrer, 2019
El projecte de millora del passeig està en exposició pública i contempla un total de 138 metres.

La regidoria d’Urbanisme ha posat a disposició de la ciutadania el projecte que millorarà l’Avinguda Dr. Furest, més concretament el tram que va des del número 14 fins al 28, situat a la plaça Tocar Ferro. Les actuacions previstes milloraran l’enllumenat a la zona, les baranes dels miradors i el muret de separació del passeig amb la platja.

Per fer-ho possible, els treballs s’adequaran a la normativa vigent i s’haurà de procedir a una neteja d’òxid de les baranes dels miradors, així com al repintat i a la reposició d’algunes peces del perímetre dels mateixos. De la mateixa manera, també es procedirà a l’encastat de l’enllumenat en els murs, com es pot observar en una de les imatges publicades en aquesta notícia. La rehabilitació d’aquesta concorreguda avinguda santpolenca suposarà una important millora en matèria de seguretat i, en segon terme, estètica.

Altres actuacions previstes

Un altre obra que també reforçarà un altre punt de la població serà la construcció del mur de contenció del pas del Farell, el que comportarà l’enderroc total del mur actual per fer-ne un altre de formigó armat que proporcionarà més seguretat estructural i un millor accés a la zona. A més, les obres consistiran en la inevitable tala dels 4 pollancres existents a la zona d’actuació, la col·locació de diferents baranes i de l’escala metàl·lica que donarà accés directe al camí del Farell.

Ambdós projectes es troben en exposició pública fins el proper 3 d’abril i els podreu consultar en aquest enllaç.

GALERIA D'IMATGES

Comparteix aquesta pàgina: