X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Places obertes per visitar Besalú i Castellfollit de la Roca al març

La regidoria de Dinamització de la Gent Gran ha organitzat una sortida que aplega història, pedres i galetes.
 
L'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar ja té preparada la propera excursió que portarà a terme la regidoria de Dinamització de la Gent Gran del municipi. Es tracta d'una sortida d'un dia de durada que  comprèn la visita de dues poblacions gironines, Besalú i Castellfollit de la Roca. El proper dimecres 13 de març, tothom qui s'inscrigui sortirà des de la Sènia a les 8:30 hores per dirigir-se amb autocar fins el poble medieval de Besalú. Un cop allà, es realitzarà una visita teatralitzada anomenada «Entre pedres i cavallers»per conèixer millor aquesta popular vila.
 
La citada població va arribar a ser seu d'un important comptat independent fa segles. El seu atractiu històric-artístic medieval fan de Besalú un dels indrets més ben conservats de Catalunya. Formen part del seu conjunt arquitectònic l'antiga església del monestir de Sant Pere del segle XII, l'església de Sant Vicenç del segle XII, la façana de l'antiga església hospital de Sant Julià del segle XII i la sala gòtica de la Cúria Reial, entre d'altres construccions. També destaca el seu call jueu i, en especial, el seu majestuós pont romànic sobre el riu Fluvià, un altre dels vestigis del poderós Comtat de Besalú.
 
Temps lliure per Castellfollit
 
En finalitzar el recorregut per Besalú, visitants i acompanyants es dirigiran cap al restaurant-masia Can Bundància, situat a Montagut i Oix, just a la carretera que separa Oix de la propera destinació: Castellfollit de la Roca. Allà tindrà lloc el dinar, inclòs en el preu de la sortida (30€). Acte seguit, tothom gaudirà de temps lliure per visitar al seu aire Castellfollit de la Roca, visita que finalitzarà amb un tast gratuït de les famoses galetes artesanes de Cal Enric, que aniran acompanyades de moscatell. El retorn cap a Sant Pol tindrà lloc a les 18:00 hores.
 
Tot i que encara queda més d'un mes per realitzar la sortida, el termini d'inscripcions ja està obert. Si teniu interès en fer aquest recorregut us recomanem que reserveu la vostra plaça abans del 5 de març a l'Oficina de Turisme del consistori, situada a la planta baixa del mateix edifici. El cost és de 30€ per persona amb tots els serveis inclosos.  
 

Temes relacionats
Publicació 11.02.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina