X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Puigdemont felicita l'Ajuntament de Sant Pol pels seus 40 anys de democràcia

El 130è President de la Generalitat envia un missatge des de l'exili on elogia la tasca que realitzen les administracions locals.

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, va aprofitar la celebració de les quatre dècades democràtiques del nostre consistori per enviar un missatge de reconeixement i agraïment a totes les persones que han fet possible la seva supervivència. Durant quatre minuts i mig, Puigdemont fa un repàs del que han suposat aquests 40 anys de governació local democràtica, a la vegada que expressa un agraïment infinit a la dedicació que ha demostrat la ciutadania per fer possible el seu projecte de vida mitjançant la política local.

Puigdemont recorda en aquest enregistrament com s'han superat amb escreix les limitacions a les quals s'enfrontaven les poblacions en el seu inici democràtic i el progrés tecnològic i professional que han aconseguit la majoria de ciutats catalanes per poder competir a Europa, fet que les ha convertit en tot un referent a nivell europeu. De la mateixa manera, qui va estar al capdavant de la  Generalitat fins fa poc posa en valor la preparació i la voluntat de servei del personal que treballa actualment a l'administració local.

El vídeo finalitza amb una crida de l'expresident per la llibertat, la felicitat i la salut de les societats democràtiques i amb un reclam per l'increment dels recursos i competències a disposició dels ajuntaments, el que «evitarà la tutela paternalista de l'Estat»i agilitzarà el servei a la ciutadania.

 
 

×  
Missatge amb motiu del 40è aniversari d'ajuntament democràtic a Sant Pol Missatge amb motiu del 40è aniversari d'ajuntament democràtic a Sant Pol
Temes relacionats
Publicació 04.02.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina