Núria de Gispert i Sor Lucia Caram assisteixen a la Festa Major de Sant Pau

dilluns, 28 Gener, 2019
Ambdues personalitats van visitar el municipi en dies diferents amb motiu de la Festa Major d’hivern.

L’Ajuntament de Sant Pol ha convidat durant aquests dies festius dues figures públiques molt conegudes. Per una banda, el passat divendres 25 de gener, festivitat de Sant Pau, Sor Lucia Caram va assistir a la missa solemne dedicada al nostre patró que va tenir lloc a l’Ermita de Sant Pau. Caram també va aprofit la seva visita a Sant Pol per passejar per la Fira de Sant Pau. Durant la seva estada, aquesta monja dominica Creu de Sant Jordi 2018 va estar present a una de les parades de la fira, on va vendre i signar els seus llibres.

La jornada va continuar amb la cercavila de gegants que va transcórrer des de la Plaça de Sant Pau fins a la Plaça Torrent Arrosser, on també va tenir lloc una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona. En acabar la cercavila, a la mateixa plaça es va fer el tradicional ball de l’almorratxa i un vermut popular, on Caram també els va presenciar.

Signatura en el llibre d’honor

Qui va ser la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, tampoc es va voler perdre els actes del passat dissabte, on també va ser convidada. L’agenda prevista de Gispert contemplava la visita al monument en honor a Manuel Carrasco i Formiguera, així com el desplaçament a peu fins al Centre d’Interpretació de laCaseta de la Maquinilla”. Moments abans, De Gispert va afegir la seva signatura en el llibre d’honor de la població.

L’expresidenta també va passejar pel centre comercial del poble, acompanyada per l’Alcaldessa, Montserrat Garrido, i la regidora de Cultura, Marta Romà. La visita va continuar fins a la plaça de l’ajuntament on l’expresidenta va participar activament en els actes de festa major de la tarda. Primer fent l’acompanyament inicial del ball de l’almorratxa interpretat per l’Esbart Dansaire de Sant Pol i, a continuació, entregant part dels guardons a totes les persones que han estat al capdavant de les alcaldies i regidories que han format part d’aquests darrers 40 anys d’ajuntament democràtic santpolenc.  
 

GALERIA D'IMATGES

Comparteix aquesta pàgina: