Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Alta participació en la Marxa de Sant Pau d'aquest 2019

La cursa arribava enguany a la seva 35a edició i va aconseguir més d'un miler de participants.

El passat diumenge es va celebrar un any més la tradicional Marxa de Sant Pau, una oportunitat única per fer esport competint o en família. Aquest any, qui participava elogiava l'itinerari escollit perquè permetia córrer i passejar, a la vegada que es podien admirar uns paisatges espectaculars. Un recorregut que no arribava als 14 quilòmetres i que recorria una part del nucli urbà.

Enguany aquesta marxa santpolenca va tornar a registrar un èxit de participació. En totales van inscriure 1.070 persones. Es tracta d'una xifra una mica inferior a la de l'any passat, en la qual es van inscriure 1.200 participants. Tot i això, es considera una bona xifra tenint en compte que a la resta del territori s'ha notat un descens considerable de la participació en aquest tipus de curses.

Primeres classificacions

El primer corredor masculí en arribar a la línia de meta va ser en Gerard Serra, de l'equip Tricbm de Calella, qui va fer el recorregut en una hora. En Gerard ja va participar l'any passat, quan també va quedar en primera posició. A la seva arribada, en Gerard Serra va voler felicitar l'organització per l'elecció del recorregut.

En el cas de les dones, la primera en arribar a la meta va ser la Natàlia Rey, també de l'equip Tricbm, que va completar l'itinerari en 1 hora i 9 minuts. La Natàlia participava en la marxa per segona vegada i també va elogiar el recorregut i el paisatge del que es gaudia fent la cursa. Des de l'organització, s'ha valorat molt positivament aquesta darrera edició.