Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Tot preparat per celebrar les Festes de Nadal a Sant Pol

Durant aquesta setmana s'ha començat a distribuir la programació nadalenca d'enguany.

El mes de desembre és sinònim de Nadal, reunions familiars, bons desitjos, regals... i d'una agenda de propostes molt variada. En aquest sentit, la regidoria de Promoció Econòmica, Fires i Comerç, conjuntament amb la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Pol, han organitzat una àmplia varietat d'activitats per a tota la família.

El tret de sortida oficial serà aquest divendres, 30 de novembre, moment on es farà l'encesa de llums de Nadal a la plaça de l'Ajuntament i que tindrà lloc a les 18:00 hores. Un cop s'encenguin els llums, tothom qui vulgui podrà prendre xocolata desfeta i melindros. De la mateixa manera, durant la tarda, també aniran succeint altres sorpreses que podreu esbrinar si hi assistiu. A més a més, el programa de les festes de Nadal de Sant Pol inclou entre les seves pàgines la tradicional fira de Santa Llúcia, la concorreguda Festa nadalenca del comerç local, així com també la solidaritat, on tindrà un protagonisme destacat amb el Gran Recapte del Banc dels Aliments i la Marató de TV3.

Els infants com a protagonistes

Com a novetats remarcables, enguany l'Ajuntament de Sant Pol de Mar obsequiarà amb un tió a tots els nens i nenes nascuts entre els mesos de gener i novembre d'aquest 2018. Una iniciativa que tindrà lloc el proper dissabte 8 de desembre a les 11:00 del matí i que continuarà al mateix indret, a la plaça de l'Estació, amb la visita del Pare Noel i un concert de Nadales i Gospel a càrrec de la coral «Strawberry Fields Cor» de Sant Cebrià de Vallalta. Uns dies més tard, el 22 de desembre, en Mickey Mouse es passejarà pels carrers de Sant Pol saludant als infants per fer-se una fotografia amb aquest conegut personatge. Durant el mateix dia, una altra novetat destacable d'aquest any serà el «Bingo» que es farà al carrer Nou, gentilesa de la Unió d'establiments i serveis de Sant Pol.

I per segon any consecutiu, el Pavelló Poliesportiu Municipal acollirà el Parc de Nadal de Sant Pol, un espai on els infants podran trobar una ludoteca sensorial (0 a 2 anys), espais infantils (d'1 a 6 anys), tallers de manualitats, inflables (de 2 a 12 anys), llits elàstics, activitats esportives i servei de bar. El Parc de Nadal estarà obert des del 27 de Desembre fins el 30 del mateix mes.

Si voleu ampliar aquestes i d'altres informacions, ja podeu trobar els programes a molts establiments del municipi, així com també a l'Ajuntament de Sant Pol de Mar. Tanmateix, el trobareu l'arxiu adjunt en aquesta notícia.

Publicació 29.11.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina