Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Repassa amb imatges la jornada del passat 25 de novembre

El Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones i el bateig de la plaça 1 d'octubre de 2017 van ocupar l'agenda del dia.

Ja podeu visitar les galeries fotogràfiques que mantindran en el record dues celebracions especials per a Sant Pol de Mar i que van tenir lloc el passat diumenge. La programació del 25 de novembre va començar a les 11:00 del matí a la plaça de la Vila amb la lectura d'un manifest unitari que va anar a càrrec de la regidora d'Igualtat, Marta Romà, i de l'Alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido. Un crit per la llibertat de les dones que va finalitzar amb una llançada de globus de color lila, on va col·laborar tothom qui era present.

Acte seguit, es va iniciar una dinàmica de grup a Ca l'Arturo que s'havia organitzat des del Col·lectiu Feminista de Sant Pol  per reflexionar sobre els micro-masclismes que estan presents a la societat. Visualitza els actes en aquest àlbum de Flickr.

En el següent àlbum estan incloses les imatges que relaten el bateig de la nova plaça de l'1 d'octubre de 2017. Un acte festiu on no hi va faltar l'acompanyament musical de la Big Bang Valona, un vermut popular i la tradicional llançada de caramels des del balcó de la Biblioteca de Can Coromines.

Publicació 28.11.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina