Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Arriba la vuitena edició de la Fira de la Tardor de Sant Pol. Visiteu-la!

Us espera una jornada plena d'activitats molt diverses per a tota la família.

Aquest dissabte 17 de novembre els colors i olors tardorencs arribaran a Sant Pol de Mar. Durant tot el dia, qui visiti la vuitena edició de la Fira de la Tardor podrà gaudir de propostes molt variades que faran més suportable aquesta època de l'any.  El matí començarà amb una mostra d'oficis artesans que es realitzarà a la plaça de l'Estació i que es mantindrà durant tot el dia en el mateix indret. Una altra proposta que també es portarà a terme durant tota la jornada però en una altra ubicació, en aquest cas als Quatre Cantons, serà una petita mostra de cerveses artesanes.

La Fira de la Tardor també ha pensat en els infants preparant inflables, taller infantils de tota mena, una xocolatada que anirà a càrrec de l'alumnat de 6è de primària de l'Escola Sant Pau, espectacles infantils i, fins i tot, un conta contes que es podrà escoltar a partir de les 11:30 hores a la plaça 1 d'octubre (Biblioteca Can Coromines). Durant la tarda, la solidaritat tindrà un lloc destacat a la fira amb la donació de sang que es farà des de les 5 de la tarda fins a les 9 del vespre a l'edifici de Ca l'Arturo.

La música també farà acte de presència aquest dissabte amb una cercavila de la Big Bang Valona que recorrerà diversos carrers de la població a la una del migdia. Tanmateix, dins de l'espai de cerveses artesanes trobareu música en directe amb «Two of us», serà a partir de les 6 de la tarda als Quatre Cantons. No us ho podeu perdre!  

Publicació 15.11.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina