Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Tot a punt per començar les obres de millora dels voltants del poliesportiu i el Parc del Litoral

Els treballs d'asfaltat obligaran a tallar la circulació al pont de ferro el proper 5 i 6 de novembre.

La regidoria d'urbanisme de l'Ajuntament de Sant Pol té previst començar la propera setmana les obres d'arranjament de l'asfaltat a la zona del poliesportiu i Parc del Litoral. Els treballs permetran crear una zona esportiva i d'esbarjo, així com adequar l'accessibilitat al mateix parc. Actualment, aquest indret es veu molt sotmès a la circulació de vehicles i l'asfaltat s'ha anat deteriorant progressivament.

Les actuacions que descriu el projecte d'obres consisteixen en la substitució de la capa de rodolament d'asfalt, millora de les xarxes de serveis i instal·lació d'equipament esportiu. De la mateixa manera, el pla també contempla l'accessibilitat necessària per a que l'espai públic garanteixi l'autonomia de les persones amb discapacitat o poca mobilitat. Per aquest motiu, està previst realitzar una rampa d'accés a la zona verda al Parc del Litoral per proporcionar així una mobilitat sense barreres arquitectòniques.

Nou equipament esportiu

Dins d'aquest mateix projecte,  aquesta àrea consistorial ha tingut en compte la pràctica de l'esport. A la mateixa vegada, els treballs també serviran per ordenar un nou espai per a la col·locació d'una pista per a monopatí, on es podrà practicar la modalitat «Half Pipe», i s'instal·laran bancs en aquesta zona. De forma paral·lela, es disposaran unes cistelles de bàsquet en una de les parets del poliesportiu (façana nord).  

Amb motiu del començament de les obres, el proper dilluns i dimarts restarà tallat el trànsit al pont de ferro de la població, infraestructura que dóna accés al Parc del Litoral. Per poder accedir al parc durant aquests dos dies, els vehicles hauran de circular per la zona nord d'accés al poliesportiu i al Club Petanca Sant Pol.  
 

 Consulta el projecte
 

Publicació 31.10.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina