Comença la setmana més terrorífica a Sant Pol de Mar, atreveix-te!

dilluns, 29 Octubre, 2018
El truc o tracte s’incorpora enguany com a novetat al programa, on gairebé una quarantena d’establiments santpolencs hi col·laboraran.

Ja està tot preparat per celebrar el proper dimecres 31 d’octubre la castanyada a Sant Pol. La regidoria de Festes ha organitzar diverses propostes on els infants seran els indiscutibles protagonistes de la jornada. Els actes començaran a les cinc de la tarda a la plaça de l’estació, lloc on es donarà cita l’alumnat de 6è de primària de l’Escola Sant Pau per vendre les  tradicionals castanyes i dolços moniatos.

Els nens i nenes que visitin aquest emplaçament es podran caracteritzar especialment per a l’ocasió gràcies al taller gratuït de maquillatge del terror que tindrà lloc a la mateixa ubicació.  A més, la celebració de la castanyada estarà amenitzada  amb una animació infantil que anirà a càrrec d’en Carles Cuberes, qui farà ballar a tota la família sense necessitat de moure’s de lloc, a la plaça de l’estació.   

Novetats de por

Una de les novetats d’enguany serà el “Truc o tracte” que ha organitzat la Unió d’establiments de Sant Pol i que compta amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica de Sant Pol. El costum americà més famós de la nit de Halloween arriba al nostre municipi per animar a tothom a que es disfressi amb un objectiu: aconseguir caramels als comerços que hi participen. En total són 37 els establiments que formaran part d’aquesta iniciativa i que ja podeu consultar en el cartell adjunt.  

La setmana més terrorífica finalitzarà el dissabte 3 de novembre amb el primer passatge del terror de la vila. Una altra proposta de recent creació que ha preparat l’AMPA de l’Escola Sant Pau a la sènia i que us ajudarà a passar encara més por aquesta castanyada. Es tracta d’un recorregut de 300 metres on trobareu diverses escenes inspirades en el bosc de les ànimes. L’atracció compta amb un important repartiment composat per 40 actors i actrius que donaran vida als personatges més aterradors. Si voleu aconseguir la vostra entrada anticipada us podeu dirigir al despatx de l’AMPA de l’Escola Sant Pau. Preu anticipat socis i sòcies AMPA: 1€, resta 2€ el mateix dia.

Tot plegat, no us ho podeu perdre.   
 

GALERIA D'IMATGES

Comparteix aquesta pàgina: