X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Coneix Perpinyà i Cotlliure amb aquesta sortida de dos dies

La regidoria de dinamització de la gent gran de Sant Pol organitza una excursió amb doble parada i nit d'hotel inclosa.

El nadal s'aproxima amb els seus tradicionals mercats i la regidoria de dinamització de la gent gran vol apropar als santpolencs i santpolenques més veterans els ambients nadalencs francesos. Després de l'èxit que han tingut les darreres sortides organitzades per aquesta àrea consistorial, ja són poques les places disponibles per conèixer el proper 28 i 29 de novembre l'última de les destinacions d'aquest 2018, Perpinyà i Cotlliure.

La sortida d'aquesta excursió tindrà lloc el dimecres 28 de novembre a un quart de deu del matí des de la Sènia amb autobús. L'arribada a Perpinyà està prevista cap al migdia, moment on els visitants faran un dinar lliure al mateix poble per després visitar el Mercat de Noël de Perpinyà. En aquest indret artesans, productors i comerciants ofereixen articles de regal i productes gastronòmics des de les seves petites cabanes de fusta i envoltats de les tradicionals melodies nadalenques que es canten pels carrers de la població. Aquesta ciutat del sud de França va ser definida en el seu dia per Salvador Dalí com «el centre de món» per ser l'epicentre d'un llegat cultural que es pot admirar a cada cantonada.

Nit d'hotel a Cotlliure

Un cop es visiti el Mercat de Noël, s'efectuarà el trasllat cap a Cotlliure per realitzar el registre a l'Hotel La Fregate, de 3 estrelles, on també s'oferirà el sopar que està inclòs en el preu de la sortida. Poble idíl·lic i molt pintoresc situat a la costa francesa, Cotlliure es troba a només 26 kilòmetres de la frontera amb Catalunya. És una de les joies més destacades de la Costa Vermella perquè està en una ubicació geogràfica privilegiada entre el mar i la muntanya, emplaçament que li dóna un encant molt especial.
 
Amb un enorme patrimoni cultural, Cotlliure té un lloc destacat a la biografia del poeta Antonio Machado, qui va ser enterrat en aquesta població francesa. Qui es decideixi a fer aquesta sortida, podrà conèixer de primera mà i amb un guia de la Fundació Antonio Machado, quins motius uneixen aquest racó francès amb un dels representants més importants de la Generació del 98.  Les persones interessades poden efectuar la seva reserva fins el proper 20 de novembre a l'Oficina de Turisme de Sant Pol, de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 hores. El preu de l'habitació doble compartida és de 130€ per persona i de 153€ amb ús individual.
 

Temes relacionats
Publicació 25.10.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina