Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La regidoria de dinamització de la gent gran segueix apostant per l'envelliment actiu

El consistori renova el conveni de col·laboració amb Creu Roja Maresme Centre en matèria d'atenció a la gent gran.

Aquest mes d'octubre ha resultat ser molt fructífer per al col·lectiu de la tercera edat a Sant Pol. Recentment, dues representants de Creu Roja Maresme Centre i l'Alcaldessa de la nostra població, Montserrat Garrido, han tornat a signar la subvenció que permetrà continuar millorant la qualitat de vida de les persones més grans durant el seu procés d'envelliment.

El conveni es va formalitzar la passada setmana amb la signatura de la presidenta de l'Assemblea Comarcal de Creu Roja Maresme Centre, Fanny Gallego, qui va estar acompanyada de la coordinadora de Creu Roja Maresme Centre, Coia Coll. L'objectiu general del Programa de Persones Grans d'aquesta institució humanitària és restablir l'estat de benestar bio-psico-social i relacional d'aquest col·lectiu mitjançant activitats, sortides i xerrades que consciencien, capaciten, possibiliten i fomenten la participació periòdicament.

Tallers i sortides adaptades

L'Ajuntament de Sant Pol s'ha tornat a comprometre a subvencionar la gestió dels diferents projectes concertats que porta a terme Creu Roja Maresme Centre amb un import de 3.770€, el que cobrirà les despeses produïdes per les activitats que es realitzen mensualment. Així doncs, un parell de cops al mes s'organitzen sortides gratuïtes a municipis propers amb un microbús adaptat per a tots aquells usuaris i usuàries majors de 70 anys i amb necessitats especials, prèvia valoració dels Serveis Socials municipals.  La propera de les sortides tindrà lloc el dimarts 6 de novembre i la destinació encara és una incògnita, en aquests casos, el factor sorpresa juga un paper important per fomentar l'interès dels excursionistes. En canvi, el 4 de desembre ja s'ha anunciat que la sortida es farà al centre comercial Mataró Parc, per poder realitzar les compres de Nadal amb anticipació, motiu pel qual també es visitarà la fira de Santa Llúcia el dia 11 del mateix mes.

De la mateixa manera, el conveni també té previst realitzar un seguit de tallers i xerrades grupals cada segon i quart dimarts de cada mes. Es tracten de sessions que tindran una durada aproximada de 3 hores i que es desenvoluparan, previsiblement, entre les 10:30 i les 13:30 hores a la sala Ainaud de Lasarte. La propera activitat està programada pel dimarts 30 d'octubre amb el taller de psicomotricitat, amb el que es millorarà la consciència corporal, el manteniment de l'autonomia física i l'equilibri postural. Podeu fer les vostres inscripcions als Serveis Socials municipals (Pl. Antoni Sauleda, s/n o al telèfon: 93 760 09 09).

Publicació 23.10.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina