X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Octubre, mes de la gent gran a Sant Pol de Mar

La Regidoria de Dinamització de la Gent Gran ha organitzat dues propostes dirigides a aquest col·lectiu, que uneixen salut i diversió.

Anualment, el consistori santpolenc planifica amb anticipació les  activitats que la gent gran tindrà l'oportunitat de realitzar durant els 12 mesos de l'any. Dins del calendari d'aquest 2018, el mes d'octubre destaca per les múltiples opcions que posa a disposició de la ciutadania més veterana de Sant Pol.

La primera de les activitats va tenir lloc el passat 3 d'octubre, data on es va efectuar una sortida a les Illes Medes i al poble medieval de Pals.  Durant la jornada, els excursionistes van tenir l'oportunitat de visitar aquestes illes gironines amb catamarà i, a posteriori, Pals i el seu patrimoni cultural. Després de l'èxit obtingut, la regidoria ja està organitzant la propera sortida del proper mes de novembre que, en aquest cas, serà a Collioure.

Dues sessions especials

A banda de les excursions, aquest dijous, 11 d'octubre, s'ha previst una xerrada gratuïta per a la gent gran que anirà a càrrec de la xef Carme Ruscalleda. La cuinera santpolenca més internacional ens brindarà l'oportunitat d'aprendre a apreciar els valors d'una bona alimentació, tenint en compte que som hereus d'una cuina divertida i sana que cal estimar-la i, com no, practicar-la. La cita serà a les 6 de la tarda a la sala Ainaud de Lasarte.

Les activitats d'octubre finalitzaran amb la Festa de la Gent Gran, una tarda festiva que tindrà lloc el diumenge 21 d'octubre a les 18:30 hores a la sala del Centre Cultural i que comptarà amb l'espectacle de màgia Sermagus. Acte seguit, tothom qui vulgui podrà berenar a la sala Ainaud de Lasarte per un preu simbòlic d'un euro, el que inclourà tots els actes de la jornada. Tothom qui estigui empadronat a Sant Pol de Mar i tingui més de 65 anys es podrà inscriure fins el proper divendres 19 d'octubre a l'Ajuntament.

Publicació 10.10.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina