X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Verónica Martí renuncia al seu càrrec com a regidora a l'Ajuntament de Sant Pol

L'exedil també ha abandonat el seu partit polític, Junts per Sant Pol.

Aquest dilluns, 30 de juliol, la fins ara Regidora de Medi Ambient del consistori santpolenc, Verónica Martí, ha presentat formalment al Ple Municipal la seva renúncia com a membre del govern local. Martí ja havia expressat amb anterioritat els motius de la seva decisió al ple del 27 de juny, moment on va votar en contra de l'aprovació inicial del pla parcial sector 12 reserva d'equipaments, així com també es va oposar a la modificació puntual del PGOM.

Aquest dillunsla ja exmembre de Junts per Sant Pol manifestava obertament que havia trencat la seva disciplina de vot amb el seu partit, amb el que manté un pacte de govern amb el PDeCAT des del 2016 i que, per tant, deixava el seu càrrec i es donava de baixa del seu partit. Segons Martí, la seva decisió ha estat motivada perquè no està d'acord en la manera que Junts per Sant Pol ha gestionat el pacte amb el PDeCAT.

De moment, tot i que encara no es coneix el nom de la persona que la substituirà al càrrec, el primer Tinent d'Alcalde, Ferran Xumetra, assumirà provisionalment les seves competències. L'Alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, ha volgut agrair sincerament a l'exregidora la dedicació i els serveis prestats al consistori santpolenc durant els darrers anys i li ha desitjat molts encerts en els seu nous projectes. De la mateixa manera, el portaveu de Junts per Sant Pol, Josep Parada, ha volgut agrair la feina feta per l'ex-companya de partit i li desitgen molts encerts i seny en qualsevol tasca que emprengui a partir d'ara.

Temes relacionats
Publicació 02.08.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina