X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'AECC aconsegueix un miler d'euros gràcies al sopar solidari

Un total de 240 persones van col·laborar amb la seva contribució en el creixement del punt comarcal que té l'entitat al Maresme.

Una vegada més, la solidaritat del poble de Sant Pol es va fer palesa. Aquest dimecres l'envelat de la Festa Major obria les seves portes per acollir un àpat especial amb el que es van superar totes les expectatives. La cita que es va organitzar la nit del 18 de juliol tenia com a objectiu recaptar fons per a l'Associació Catalunya contra el càncer, una fita que, en tan sols unes hores, va aconseguir 970€.  
Aquesta xifra es destinarà íntegrament al punt comarcal del Maresme que l'AECC va inaugurar el setembre passat a Mataró. En aquest local s'ofereix  de manera gratuïta un servei integral d'atenció social i psicològica, tant al malalt oncològic com a la seva família i, de manera paral·lela, durant tot l'any també es duen a terme campanyes de prevenció i detecció precoç del càncer. Durant el transcurs de la nit, dues representants de l'entitat van agrair públicament als presents les aportacions realitzades per recolzar aquest punt de suport al pacient i l'Alcaldessa de Sant Pol, així com també el Regidor de Promoció Econòmica van fer un parlament lloant l'esperit voluntariós del municipi.
 
Solidaritat amb sabor cubà
 
La vetllada va començar a les 9 del vespre amb un menú que anava a càrrec de Càtering Sauleda, tot i que el servei de plats el van realitzar alguns dels regidors del consistori santpolenc. L'Alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, també va contribuir en la causa recepcionant personalment els tiquets a l'entrada del recinte, així com també durant cada canvi de plat.

Els comensals van fer una aportació de 12€ pel sopar, 3€ dels quals es destinaven a la causa. Després de l'àpat solidari, els presents van poder gaudir d'un concert d'havaneres interpretat pel grup cubà Havàname, que harmonitzava l'ambient amb  ritmes propis d'aquesta època de l'any.  Una altra de les entitats que també van ser-hi presents va ser la Penya Xíndries, que va col·laborar activament servint rom cremat amb aportació solidària inclosa.  
 
Per demanar informació podeu dirigir-vos a:
AECC - Catalunya Contra el Càncer
Punt Comarcal Maresme - Onofre Arnau, 13-15 Mataró - Tel.: 930 129 383

Podeu repassar els millors moments de la nit amb aquest àlbum del Flickr.

Publicació 19.07.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina