X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Grup Ferroviari Mataró llueix una de les seves maquetes modulars a Sant Pol

Diverses persones van visitar l'exposició a la sala Ainaud de Lasarte el passat cap de setmana.

Gràcies a un muntatge minuciós i coordinat, divendres passat el Grup Ferroviari Mataró va poder reconstruir un dels seus treballs a la nostra població. Tot i que els mòduls que s'hi exhibien no mostraven un espai real concret, l'autor d'una de les estacions exposades es va inspirar en l'Estació de França de Barcelona per poder confeccionar-la.

Durant dissabte i diumenge passat,  tothom qui tenia interès en contemplar aquestes reproduccions en miniatura va poder fer-ho de manera gratuïta en horari de matí i tarda a la sala Ainaud de Lasarte. Un seguit de construccions, animals, persones i infraestructures curioses omplien els mòduls exposats, on es podien observar des d'una estació de tren nevada, passant per una granja d'animals o una casa incendiada que comptava amb la intervenció dels bombers.

Aquesta associació mataronina, constituïda al 2008, porta una dècada fomentant el coneixement de la història i la cultura del ferrocarril, així com també el modelisme ferroviari i les col·leccions de trens a escala. Habitualment, el Grup Ferroviari Mataró organitza trobades, exposicions arreu de Catalunya, excursions i, fins i tot projeccions cinematogràfiques relacionades amb aquesta temàtica. Les jornades de portes obertes al seu local, situat al carrer Argentona número 75, tenen lloc el tercer diumenge de cada mes, d'11:00 a 13:00 hores.

Si no vareu tenir l'oportunitat de visitar aquesta exposició modular de trens, feu un repàs per aquest reportatge fotogràfic.

Temes relacionats
Publicació 17.07.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina