Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Canvi d'ubicació dels contenidors situats a la Plaça Antoni Sauleda  

El servei de recollida de residus porta a porta ja està implantat al tot el nucli urbà i a molts dels carrers perifèrics.
 
Recentment, la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Pol ha decidit desplaçar els contenidors situats a la Plaça Antoni Sauleda al carrer Carrasco Formiguera. L'acció ha estat motivada després que s'hagi implantat el servei de recollida de residus porta a porta al carrer d'Antoni Sauleda.
 
Amb aquesta acció, els 10 contenidors que servien per abocar paper, envasos, vidre, orgànic i rebuig  s'han emplaçat a la part posterior de Can Reig, tal i com s'aprecia a la fotografia adjunta. D'aquesta manera, el veïnat d'aquesta àrea podrà dipositar, de forma organitzada, les seves escombraries, així com també els veïns i veïnes de la zona d'Antoni Sauleda gaudiran de la comoditat que suposa disposar aquest tipus de recollida.
 
Des de l'any passat, la recollida porta a porta de residus està implantada a tot el nucli urbà, incloent alguns carrers adjacents, com ara són el de Riera Vaquer,  Jordi Carrasco i Azemar, Via Augusta, Can Pi, Laietana, Herois Fragata Numància, Verge de la Mercè, Verge de la Montserrat, Maria Pi i Plaça Anselm Clavé.
 
Sant Pol endreça correctament
 
Durant aquest temps, aquest sistema de recollida ha estat un èxit. Sense anar més lluny, fa uns mesos, l'Agència de Residus de Catalunya feia públiques les dades que feien referència als resultats sobre la recollida selectiva d'escombraries de l'any passat. En aquesta classificació, Sant Pol apareixia molt ben posicionada, sent la tercera població amb els millors resultats del Maresme, només superada per Canet de Mar i Argentona.
 
Tot i que la Regidoria de Medi Ambient felicita a tots els santpolencs i santpolenques per la seva implicació i conscienciació en la recollida selectiva, per tal que aquest sistema continuï sumant reconeixements, es demana que es respecti de manera curosa l'horari i el calendari de recollida porta a porta, especialment durant l'estiu:

Orgànic: Dilluns a diumenge, a partir de les 21h
Rebuig: Dilluns, dimecres, divendres, dissabte i diumenge, a partir de les 21h
Plàstic i envasos: Dilluns i divendres, a partir de les 8h
Paper i cartró: Dimarts, dijous i dissabte, a partir de les 8h
Vidre: Dimecres, a partir de les 8h

Recordeu que a l'Ajuntament de Sant Pol teniu a la vostra disposició uns imants amb aquesta informació detallada.

Des de la Regidoria de Medi Ambient es demana la vostra col·laboració per fer de la nostra vila un exemple de sostenibilitat i qualitat mediambiental.

Temes relacionats
Publicació 16.07.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina