X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Visita còmodament la primera exposició virtual de l'Arxiu Municipal de Sant Pol

La mostra està basada en una sèrie de logotips santpolencs, alguns d'ells amb gairebé 200 anys d'antiguitat.

L'Arxiu Municipal de Sant Pol de Mar ha volgut democratitzar el seu fons documental creant una exposició virtual que estigui a l'abast de tothom. Per fer possible aquesta voluntat, la Responsable de l'Arxiu santpolenc, Cristina Bosch, ha fet un tasca de recerca per aplegar i organitzar una vintena de logotips de diverses tipologies, entre els quals hi trobarem imatges institucionals, esportives, polítiques o culturals, entre d'altres.

Aquesta exposició permanent, anomenada «Logotips històrics santpolencs (1835-1970)», és un repàs il·lustrat per la nostra història local on es pot trobar el primer logotip de l'Ajuntament de Sant Pol, que data del 1835, un altre del 1892 de la Parròquia de Sant Pol o el que distingia a l'Atlètic Club Sant Pol al 1933. A la mateixa pàgina web, també està inclosa la imatge del desaparegut Cine Sant Pol, dissenyat al 1940. La resta de dissenys els podreu a l'enllaç que us adreça directament a aquesta exposició virtual. Com podreu comprovar, tots els logotips compten amb una breu descripció així com també amb el període que van tenir validesa oficial.

L'exposició es va inaugurar el passat mes de juny, amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Arxius. L'objectiu d'aquesta mostra virtual és posar en valor aquests logotips santpolencs antics, uns documents gràfics que formen part del fons de l'Arxiu i que s'han conservat fins el dia d'avui gràcies a la tasca que es fa des d'aquest equipament municipal.
 

Temes relacionats
Publicació 10.07.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina