Problemes amb la TDT? Demana servei tècnic gratuït per solucionar-ho

dimecres, 6 Juny, 2018
El proper 30 de juny finalitza el termini per sol·licitar, sense cost, les millores de la senyal de TDT.

Fa uns mesos que Sant Pol de Mar gaudeix d’un servei de telefonia de 4a generació (4G- banda de 800 MHz). Malgrat aquesta millora, i segons ens ha informat l’entitat LLEGA800, es podrien produir afectacions en la recepció de la televisió digital terrestre (TDT). Aquesta entitat ha estat designada pels operadors de telefonia mòbil per resoldre les possibles interferències al servei de radiodifusió de TV.
Per solucionar aquests probables inconvenients tècnics i amb l’objectiu de garantir que el servei de les estacions base de telefonia mòbil no interfereixi a la TDT, l’entitat gestora LLEGA800 portarà a terme les actuacions tècniques necessàries per recuperar la senyal a les llars i/o establiments afectats.

Aquestes actuacions es realitzaran de manera gratuïta per un equip tècnic amb el que s’haurà de concertar cita prèvia trucant al telèfon gratuït: 900 833 999 (Centre d’Atenció a l’Usuari). Un cop sol·licitada, i en menys de 48 hores, personal tècnic es posarà en contacte amb la persona afectada per concertar una visita a casa seva i per  instal·lar, sempre i quan fos necessari, un filtre que millorarà la senyal de TDT.

Comparteix aquesta pàgina: