X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Participa a la primera edició del Casal d'Estiu Jove de Sant Pol

Durant el mes de juliol, el jovent podrà gaudir d'aquest espai jove i les activitats que s'hi ofereixen.

La Regidoria de Joventut i la Fundació Pere Tarrés organitzen per primera vegada un casal d'estiu orientat a joves que tinguin edats compreses entre els 12 i els 16 anys.  Aquesta nova oportunitat d'esbarjo que s'ofereix als adolescents tindrà una durada limitada a un mes i començarà el proper 2 de juliol. El casal s'allargarà fins al 27 del mateix mes i es realitzarà en horari de tarda, més concretament de 17 a 20 hores.

Tothom qui assisteixi al nou Casal d'Estiu Jove podrà gaudir d'una àmplia oferta lúdica que inclourà propostes esportives, creatives i, fins i tot, culinàries, a més d'una sortida setmanal on les sorpreses i la diversió seran els denominadors comuns. Les inscripcions es podran realitzar a partir del dilluns de la propera setmana i es podran formalitzar per setmanes, no cal inscriure's el mes sencer. El preu setmanal és de 30€ per persona.

Si voleu formalitzar la vostra inscripció, cal que us dirigiu a Ca l'Arturo de 16:00 a 19:00 hores, a partir del dilluns 4 de juny fins al divendres 8. Per ampliar aquesta informació, podeu trucar al 93 760 30 06 o escriure un mail a: joves.stpol@gmail.com

 
 
 

Publicació 30.05.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina