X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament de Sant Pol destinarà 15.000€ per sufragar les despeses escolars del 2018

El període de sol·licitud per percebre aquestes aportacions s'obrirà el proper 4 de juny i es tancarà el dia 15 del mateix mes.

El consistori santpolenc obrirà a principis del mes de juny el termini de presentació de sol·licituds per optar a les subvencions assignades a l'alumnat. Aquesta partida econòmica es concedirà a aquelles famílies que justifiquin adequadament una necessitat econòmica real.

Com ja és habitual, aquestes ajudes es gestionaran a través de Serveis Socials i estaran destinades a finançar el cost d'alguns aspectes derivats de l'educació. En tot cas, es realitzarà un pagament únic lligat als següents conceptes: llibres i material escolar, activitats extraescolars, sortides i colònies, menjador, classes de logopèdia, tractament pedagògic. Tots els justificants de pagament relacionats amb aquests conceptes hauran de tenir una data compresa entre l'1 de gener i el 20 de setembre d'aquest any, data límit per a presentar i registrar els comprovants acumulats posteriorment a la data d'entrega de les sol·licituds.

L'alumnat que es podrà beneficiar d'aquestes contribucions econòmiques seran els matriculats a les etapes d'infantil, cicle inicial, primària, secundària i post-obligatori, és a dir, cursos de batxillerat, cicles formatius de Grau Mig i Superior, programes de Qualificació Professional individualitzats, Cases d'Oficis, Escoles-Taller, Escoles d'Adults, Programes de Transició al Treball, Programes de Formació i Inserció, així com també la Selectivitat.

Requisits per percebre l'ajuda

Les famílies que vulguin optar a aquestes subvencions escolars hauran d'estar empadronades a Sant Pol, tenir els seus fills o filles matriculats i escolaritzats en centres de titularitat pública i no superar uns determinats ingressos bruts.

Entre la documentació que s'haurà de presentar, i segons consta a les bases, serà necessari fer constar la declaració de l'IRPF corresponent a l'any 2016. En cas de no disposar de la declaració, es demanarà el certificat d'imputacions negatiu emès per l'Agència Tributària, document que s'haurà d'acompanyar, en alguns casos, d'un certificat de prestacions de la Seguretat Social o d'una declaració jurada d'ingressos, entre d'altres documents ponderables com el carnet de família nombrosa o monoparental.

Les sol·licituds i la documentació requerida s'haurà de presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Sant Pol entre el 4 i el 15 de juny, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. 

Publicació 23.05.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina