Sabor i molta diversió a la Fira de la Maduixa d’aquest cap de setmana

dimecres, 9 Maig, 2018
Durant 3 dies, les activitats familiars ocuparan  diversos indrets de la població.

Un any més, la Fira de la Maduixa de Sant Pol torna renovada i amb noves propostes engrescadores per a tothom. Aquest cap de setmana dolç començarà divendres a la Biblioteca de Can Coromines amb l’esperat concurs de pastissos i postres de maduixa. Un petit certamen gastronòmic que crea expectació entre els pastissers amateurs que s’hi presenten.

Tot i que la participació és oberta a tothom, les categories es classifiquen en 2: adults, per a majors de 14 anys, i categoria infantil, menors d’aquesta edat. Una de les condicions per a qui participi és inscriure’s a la mateixa biblioteca dies abans per poder presentar la seva creació al concurs. Els premis que estan en joc són vals de 50€ per gastar a la Unió d’Establiments i Serveis de Sant Pol, lots de productes, llibres i, fins i tot, un cap de setmana a Andorra, recompensa que aconseguirà la millor presentació en la categoria d’adults.

Serà a l’endemà, dissabte 12 de maig, quan començarà pròpiament la Fira de la Maduixa d’enguany. Durant dos dies, la plaça Torrent Arrosser serà l’escenari de diversos tallers enfocats a tota la família. Gràcies a aquestes petites formacions, tothom qui hi participi podrà aprendre a crear postres amb maduixa, a plantar un maduixer o a crear melmelades de maduixa.

Entreteniment infantil i ritmes contagiosos

 Juntament amb la maduixa, els infants seran els indiscutibles protagonistes d’aquestes jornades. El dissabte, a les 12 del migdia, tindrà lloc l’espectacle de titelles “Bon profit”, que anirà a càrrec de la companyia Tanaka Teatre. Serà  a la tarda, de 17 a 20 hores, que es posarà a disposició dels infants jocs inflables i un berenar infantil. En canvi, diumenge podran gaudir de diferents tallers organitzats per l’AMPA de l’Escola Sant Pau, com el de “Pinta’t la cara” o “Flors de paper”. A més, la Llar d’infants Pi del Soldat oferirà al matí una proposta musical que porta per títol “Paisatges sonors”, un projecte on aquest centre ha col·laborat de manera activa i amb el es vol mostrar el seu projecte educatiu. 

El ventall de possibilitats que es trobaran els adults que visitin la Fira de la Maduixa de Sant Pol anirà des de les visites guiades, passant per la tarda de còctels acompanyats de música en viu i altres actuacions com la que oferiran els Bastoners de les Guilleries diumenge al migdia i amb la que finalitzarà la programació d’aquest 2018.

Comparteix aquesta pàgina: