X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Col·legi de Metges de Barcelona dedica una pàgina de la seva galeria al doctor santpolenc Joan Riera Vaquer

La galeria de metges pretén divulgar les figures més destacades de la medicina catalana al llarg de la història i retre'ls homenatge.

L'Arxiu Municipal de Sant Pol (AMSP) ha col·laborat amb la galeria de Metges Catalans, vinculada al Col·legi de Metges de Barcelona, per poder confeccionar i donar a conèixer públicament la biografia d'aquest destacat especialista en electroteràpia i radioteràpia fill de Sant Pol.

En concret, la col·laboració de l'AMSP ha consistit en la recerca d'informació biogràfica i fotogràfica del metge santpolenc Joan Riera Vaquer, fill del mestre del poble, qui acabà esdevenint un destacat professional de la salut en la seva especialitat. Podeu consultar la seva biografia visitant la pàgina: http://www.galeriametges.cat/galeria-fitxa.php?icod=EDIH. Fins ara, en aquesta galeria de metges només estaven inclosos 2 doctors santpolencs, el Dr. Lluís Claramunt Furest i el Dr. Modest Furest Roca.

En el web www.galeriademetges.cat, l'entitat ofereix les biografies de metgesses i metges catalans per «facilitar el coneixement de qui eren i què van fer molts metges que van contribuir en vida al progrés del coneixement mèdic i a la millora de la salut dels seus conciutadans». Les biografies que s'hi incorporen corresponen a una selecció de personatges històrics que han assolit el prestigi per raons mèdiques o científiques, així com també per les seves aportacions polítiques, culturals o socials.

Temes relacionats
Publicació 20.04.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina