Ja podeu consultar les sol·licituds guanyadores que gaudiran del seu hort urbà

dimecres, 11 Abril, 2018
Per primer cop la ciutadania de Sant Pol ha pogut participar en l’adjudicació d’aquestes parcel·les de titularitat municipal.

La sala de plens de l’Ajuntament de Sant Pol va acollir aquest dilluns el sorteig que ha assignat els 19 terrenys destinats a horts urbans ecològics. Finalment, han estat 25 les sol·licituds admeses que hi van participar.

El sorteig es va desenvolupar en 3 fases. En primer lloc, es van sortejar les parcel·les per a persones majors de 60 anys, grup d’on van sortir 3 sol·licituds. Posteriorment, es van escollir les persones que gaudirien dels terrenys assignats per a persones amb alguna minusvalia reconeguda i que no duguin a terme cap activitat remunerada, amb 3 sol·licituds seleccionades. Per últim, es van sortejar els horts que es van assignar al grup 3, persones que no pertanyien a cap dels dos grups anteriors, i on es van atorgar les 13 parcel·les restants.  

Els sol·licitants admesos que no van resultar escollits en cap dels 3 grups, passen a formar part d’una llista d’espera fins que es formalitzin totes les assignacions escollides per sorteig.

La Regidoria de Medi Ambient del consistori va obrir el període de sol·licitud d’aquestes parcel·les el passat mes de novembre i el va finalitzar a principis d’any. Per formalitzar la petició, tothom qui participava s’havia d’inscriure en un dels 3 grups que s’oferien i complir  unes condicions prèviament establertes, com ara estar empadronat o empadronada a Sant Polno tenir deutes amb l’Ajuntament de Sant Pol o ser major d’edat, entre d’altres requisits.

Consulta l'acta amb les sol·licituds guanyadores.

Comparteix aquesta pàgina: