X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sortida a Montserrat, culte i natura

Les inscripcions es podran fer fins el proper 12 d'abril a l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Sant Pol.

La Regidoria de Dinamització de la Gent Gran ja té preparada la que serà la seva propera excursió. En aquest cas, ens proposa una sortida a Montserrat programada pel dimecres 18 d'abril. Tothom qui s'inscrigui sortirà des de la Sènia a les 8 del matí per anar cap a aquest massís muntanyós, indret on s'aixeca el seu famós monestir i la seva abadia benedictina consagrada a la Mare de Déu de Montserrat, una de les marededéus trobades.

En arribar al lloc de destí, es degustaran licors de Montserrat, així com també es dedicarà un temps a visitar la sagristia. La visita també inclourà l'assistència al cant de la Salve i el Virolai. En acabar l'actuació, tindrà lloc el dinar, un menú composat per un primer plat d'amanida de formatge de cabra, un segon de vedella rostida amb verduretes i bolets, així com també pastís de crema catalana com a postres.

Un cop acabat l'àpat, el grup excursionista es dirigirà cap a Mataró per visitar l'exposició de maquetes del Grup Ferroviari de la ciutat. Si teniu interès en formalitzar la vostra inscripció, podeu realitzar-la a l'Oficina de Turisme abans del 12 d'abril per un preu de 35€.

Temes relacionats
Publicació 16.03.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina