X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La línea nocturna d'autobús N82 allarga el seu recorregut fins a Malgrat de Mar

Des d'aquest mes de març, aquesta línia de transport públic amplia el seu número de parades, que finalment inclourà Santa Susanna i Malgrat.

L'ampliació dóna resposta a una vella reivindicació veïnal dels dos municipis que reclamaven servei nocturn d'autobusos direcció Barcelona. A partir d'ara, la N82 passarà per 10 poblacions del Maresme, entre elles Sant Pol de Mar, que estaran comunicades durant la nit amb la capital i tindran una freqüència de pas de gairebé 1 hora els caps de setmana.

En el cas del nostre municipi, durant l'horari d'hivern, la línia tindrà parada a la N-II amb Plaça Sant Cristòfol i el trajecte tindrà una duració aproximada de 50 minuts. Les nits de divendres i dissabtes, la primera de les parades direcció Barcelona (Ronda Sant Pere, 15) començarà a les 23:50 i s'estendrà fins a les 5:50 hores. En sentit contrari, el darrer dels autobusos que tornarà des de la ciutat comtal cap a Sant Pol serà a les 5:05 de la matinada. A diferència de les nits de diumenge a dijous, on la freqüència de pas es rebaixa considerablement, oferint un total de 4 parades d'anada cap a Barcelona. Un cop finalitzi l'horari d'hivern, el proper 31 de maig, l'empresa Sagalés possiblement farà algunes modificacions en la freqüència de pas d'aquesta línia nocturna.

Si voleu consultar els horaris, us adjuntem el document corresponent on s'especifiquen.   

Temes relacionats
Publicació 02.03.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina