X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Després del Dia Internacional de les Dones, la programació per plantar cara a la desigualtat continua

La lectura del manifest del 8 de març va donar el tret de sortida a aquesta programació que ajudarà a reivindicar més igualtat entre gèneres.

Aquest dijous, 8 de març, dones d'arreu del món van sortir al carrer per commemorar el Dia Internacional de les Dones. Una acció centenària que simbolitza la lluita històrica per aconseguir la igualtat real i defensar els seus drets. Oficialment, l'Assemblea General de l'ONU va declarar al 1975 aquesta data perquè al 1857 un grup de treballadores tèxtils va decidir sortir als carrers de Nova York per protestar per les miserables condicions en què treballaven. Aquesta va ser una de les primeres manifestacions per lluitar pels drets laborals femenins. Des de llavors, diferents moviments reivindicatius s'han anat succeint a nivell mundial. 

Per continuar reclamant aquests drets, el municipi portarà a terme diversos actes i activitats durant aquest mes de març, com ara el taller «Prínceps i Princeses. Jugant i desmentint els mites romàntics i fomentant la igualtat» que realitzarà l'alumnat de 4t de primària de l'Escola Sant Pau o el taller «De la poma de la Blancaneus a la mitja taronja. Existeix l'amor romàntic?», realitzat el passat dijous on es van treballar els mites sobre l'amor etern, la distribució de rols, la gelosia, la fidelitat i altres conceptes relacionats. A la galeria de fotos disposeu d'imatges de la jornada.

Si consulteu el programa, observareu que teniu a la vostra disposició sortides, xerrades literàries, sessions informatives adreçades a famílies amb infants i, fins i tot, monòlegs que ajudaran a donar més visibilitat a les dones.

Us hi esperem!

Publicació 08.03.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina