L’alcaldessa assisteix al 10è aniversari del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses de la UE i recolza a Puigdemont durant la seva visita a Bèlgica

dijous, 22 Febrer, 2018
La batllessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, ha assistit aquest dijous al Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses de la UE que s’ha celebrat a Brussel·les. Es tracta d’una trobada organitzada per la Comissió Europea i l’Oficina del Pacte d’Alcaldes, en estreta col·laboració amb el Parlament Europeu i el Comitè de les Regions Europees.

Aquest esdeveniment ha estat presentat pel Comissari Europeu, el president Jean-Claude Juncker i el president del Parlament Europeu, Antonio Tajani, entre d’altres representants polítics. Aquesta trobada està facilitant als membres del Pacte dels Alcaldes i Alcaldesses analitzar els seus èxits i àrees per a futures accions, incloent el paper de les ciutats en la implementació de l’Acord de París, així com també de la cooperació amb la indústria.

En aquest viatge organitzat per la Diputació de Barcelona, l’alcaldessa ha aprofitat la seva estada a Bèlgica per visitar la nova residència oficial a Waterloo del 130è President de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, qui li ha transmès el seu recolzament.

El Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses és el principal moviment europeu orientat a les autoritats locals i regionals, on es comprometen voluntàriament a millorar la seva eficiència energètica i a augmentar la producció i l'ús d'energia més neta al seu territori. A través d'aquest compromís, els signataris i signatàries del Pacte tenen la missió de complir i superar l'objectiu de la Unió Europea de reduir les emissions de CO2 en un 20% per al 2020.

GALERIA D'IMATGES

Comparteix aquesta pàgina: