X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'EUHT StPOL acollirà aquest dijous la 35a. edició del Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya

Al certamen participaran estudiants de diferents escoles d'hoteleria amb l'objectiu de conèixer el millor còctel elaborat per aquests futurs professionals.

El proper dijous 22 de febrer, l'EUHT StPOL serà l'escenari on s'entregaran els 5 trofeus d'aquesta edició. El primer dels trofeus serà el que porta per nom Trofeu Josep Mª Gotarda, que premiarà l'habilitat i la destresa. Qui obtingui la millor puntuació del Jurat, s'emportarà el Trofeu Manuel Villalante. Com cada any, tots dos trofeus retran homenatge a dos dels grans barmen que ha tingut Catalunya en els darrers temps. Els tres restants, seran el Trofeu Especial Club del Barman, el Trofeu Grup SERHS al còctel a la millor Story Telling y el Trofeu Associació Catalana de Sommeliers al còctel amb millor puntuació del jurat.

El principal objectiu d'aquest històric Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya és incentivar el interès de l'alumnat en desenvolupar una carrera professional a l'àrea de sala, una especialització molt demandada per empreses hoteleres i restaurants. Entre els membres del Jurat encarregat de degustar i puntuar els còctels, estaran presents el President de l'EUHT St Pol, Ramon Serra, la Vicepresidenta de Girona- Associació Catalana de Sommeliers, Natàlia Roig, entre d'altres professionals relacionats amb el sector.
  

Publicació 20.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina