X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Consell Comarcal del Maresme ofereix un cicle de tallers formatius per al sector agroalimentari

A través del programa Productes de la Terra, el Consell Comarcal facilitarà 3 tallers per a les persones que produeixen i elaboren productes  agroalimentaris al Maresme.

La formació que ofereix el Consell Comarcal del Maresme tindrà diversos objectius comuns: millorar la gestió de la seva empresa, la venda dels seus productes i la comunicació amb la clientela. El primer dels tallers porta per títol «Com he vendre els meus productes?», es desenvoluparà en dues sessions de dues hores on es vol ensenyar les diferents fases de la venda d'un producte, les habilitats per ser més proactius i, en conseqüència, aconseguir un negoci més rentable i productiu. Per aconseguir la finalitat de la formació. L'alumnat practicarà de forma vivencial a través de diferents rol plays que es faran durant les sessions.

El segon taller, anomenat «Saps com tributa la teva empresa? Coneixes els diferents tipus de contracte? Com protegir els teus productes?» facilitarà els coneixements bàsics de fiscalitat de l'empresa, documents de gestió empresarial, els contractes, els signes distintius de l'empresa i com protegir-ho. En aquest cas, la formació es farà en 4 sessions on es distribuiran les 14 hores lectives del curs.

Per últim, el taller que tancarà aquest cicle formatiu, titulat: «Per un comerç i publicitat electrònics responsables", pretendrà explicar com implementar la llei de protecció de dades (LOPD), quins requisits legals ha de tenir una pàgina web, entre d'altres temes derivats d'aquesta temàtica. En total seran 8 hores que es faran entre el 20 i el 22 de març, entre les 15 i les 19 hores.

Totes les formacions es desenvoluparan al Consell Comarcal del Maresme, situat a l'Avinguda Jaume Recoder, 85-87 de Mataró i seran gratuïtes.

Per a més informació i inscripcions:  Consell Comarcal del Maresme

Publicació 15.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina