Disbauxa i molta alegria al Carnaval de Sant Pol d’enguany

dimarts, 13 Febrer, 2018
Aquest cap de setmana s'han viscut dos dies molt intensos al nostre municipi, on la música i les disfresses han estat les protagonistes indiscutibles.

El Carnestoltes començava oficialment aquest dissabte passat amb una xocolatada a la plaça de l’Hotel. Acte seguit, van sortir des del mateix punt la tradicional Rua de Carnestoltes d’aquest 2018, que va anar acompanyada dels ritmes contagiosos de la Big Bang Valona.

La Rua va finalitzar a l’envelat del Parc del Litoral, on va començar l’espectacle infantil “Carnestolejant” per després donar pas al sopar que va anar a càrrec del Trencall. A continuació, però en aquest cas a la plaça de la Vila, el Rei Carnestoltes va llegir el seu pregó des del balcó de l’Ajuntament a les 9 del vespre.

Poc després, vam conéixer els guanyadors del concurs de disfresses i comparses d’enguany. Un concurs on es va poder participar sense realitzar inscripció prèvia i on total s’entregaven 5 premis. El guanyador del 1r Premi va ser els “Tío Pepe”, que van obtenir un premi en metàl·lic de 100€, 1 nit d’hotel a Andorra La Vella, més entrada espectacle per a 2 persones, un menú per a 2 persones al Restaurant Can Talamàs, així com també 50€ en vals de compra i una panera. El 2n Premi va anar a parar a mans dels “Frida Kahlo”, que es van emportar 50€, un menú per a dues persones al Restaurant Voramar, 50€ en vals de compra i una altra