X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Carme Ruscalleda es solidaritza amb la campanya #pelsvalents de Sant Pol

La xef santpolenca ha desitjat col·laborar amb aquesta iniciativa que està portant a terme la Policia Local de Sant Pol, conjuntament amb l'Ajuntament de la població.

Actualment, la campanya #pelsvalents porta recaptats 100.000€ a tota Catalunya i compta amb la implicació de 50, de les 80 comissaries que hi ha arreu del territori català. En el cas de Sant Pol, el seu Cos Policial va ser el primer del Maresme en contribuir a la causa i, en els pocs mesos de campanya que porta, ja s'han venut 300 escuts. Comissaries com les de Pineda de Mar i Calella han estat de les darreres que s'hi han afegit.

Aquesta acció solidària va néixer l'any passat a la Policia Local de Terrassa amb la motivació principal de  recaptar diners pels infants amb càncer.  La campanya #pelsvalents pretén vendre els màxim número d'escuts brodats, semblants als oficials que porta la Policia Local de cada municipi implicat. En el cas dels escuts solidaris, i a diferència dels oficials, tothom qui vulgui els pot portar enganxats a qualsevol peça de roba per solidaritzar-se amb la campanya.
 
Com es pot observar a la imatge que s'adjunta, els escuts tenen el color groc, representatiu del càncer infantil, juntament amb la senyera negra i el logo #pelsvalents. Tanmateix, porten una cola termoadhesiva al dors que permet fixar-ho a qualsevol peça de roba simplement passant la planxa.
 
Tots els diners recaptats aniran destinats a la construcció del que serà l'hospital més gran de tota Europa, el SJD PEDIATRIC CENTER BARCELONA, especialitzat en la lluita contra el càncer infantil. Per fer-ho realitat, es necessiten 30.000.000€

Tothom qui vulgui col·laborar amb aquesta causa, pot fer un donatiu de 4€ i aconseguir el seu escut solidari. Per adquirir-ho, us podeu adreçar a l'OAC de la Policia de Sant Pol (9 a 13:30 i 16 a 18h), situada al carrer Abad Deàs número 36 i fer la vostra aportació.  
 

  

Publicació 13.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina