X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Regidoria de Dinamització de la Gent Gran us posa fàcil fer una visita turística a Cardona aquest mes de Març

Fins el proper 28 de Febrer, us podreu inscriure en aquesta sortida.

Si mai heu visitat les Mines de Sal de Cardona o el seu Castell, ara podreu fer-ho amb aquesta excursió que tindrà lloc el proper 7 de Març. Amb un preu de 38€, les persones que estiguin interessades sortiran a les 9:15 des de la Sènia per dirigir-se cap a aquesta població del Bages.

La primera de les visites guiades serà la de la Muntanya de Sal, un fenomen natural únic al món que va creixent a mesura que la pluja l'erosiona. Durant anys, aquest espai turístic esdevingué una de les mines de sal potàssica més importants del món. Actualment, aquest vell recinte miner és un gran equipament cultural que pretén divulgar la importància de la sal, l'excepcionalitat geològica del jaciment i l'aprofitament que s'ha fet d'aquest recurs natural durant segles.

Després de finalitzar la visita a la Muntanya de Sal, hi haurà un dinar al Restaurant 4 Cantons, situat a la mateixa població. A continuació, es portarà a terme la ruta turística guiada del Castell de Cardona, considerat com una de les fortaleses medievals més importants de Catalunya. Convertit actualment en Parador Nacional, el Castell de Cardona va ser construït l'any 886 per Guifré el Pilós i al llarg dels segles ha sofert diferents remodelacions i ampliacions.

Tothom qui estigui interessat, pot adreçar-se a l'Oficina de Turisme per formalitzar la seva inscripció. En horari de dilluns a divendres, entre les 9 i les 14 hores, fins els proper 28 de febrer.

Temes relacionats
Publicació 05.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina