X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Arriba el Carnestoltes de Sant Pol amb premis i molta festa!

Aquest cap de setmana es viuran dos dies molt intensos al nostre municipi, on les millors disfresses es veuran recompensades.

Oficialment, Carnestoltes començarà enguany a Sant Pol aquest dissabte 10 de febrer a les 5 de la tarda amb una xocolatada que es farà a la plaça de l'Hotel. Acte seguit, sortirà des del mateix punt la tradicional Rua de Carnestoltes d'aquest 2018 i que anirà acompanyada dels ritmes contagiosos de la Big Bang Valona.

La Rua finalitzarà a l'envelat del Parc del Litoral, on a les 19 hores començarà l'espectacle infantil «Carnestolejant», que finalitzarà cap a les 8 del vespre per donar pas al sopar que anirà a càrrec del Trencall. A continuació, però en aquest cas a la plaça de la Vila, el Rei Carnestoltes llegirà el seu pregó des del balcó de l'Ajuntament a les 9 del vespre.

Serà a les 10 de la nit i a l'envelat, quan coneixerem qui seran els guanyadors del concurs de disfresses i comparses d'enguany. Un concurs on es podrà participar sense realitzar inscripció prèvia i on total s'entregaran 5 premis. El guanyador del 1r Premi obtindrà un premi en metàl·lic de 100€, 1 nit d'hotel a Andorra La Vella, més entrada espectacle per a 2 persones, un menú per a 2 persones al Restaurant Can Talamàs, així com també 50€ en vals de compra i una panera. El 2n Premi s'emportarà 50€, un menú per a dues persones al Restaurant Voramar, 50€ en vals de compra i una altra panera. Qui aconsegueixi el 3r Premi, aconseguirà 50€, un menú per a dues persones al Restaurant La Casa Nostra, 50€ en vals de compra i 1 panera. Pel que fa al 4t i 5è Premi, rebran la mateixa compensació: 50€, un menú per a dues persones al Restaurant Can Talamàs, 25€ en vals de compra i 1 panera. La vetllada finalitzarà a les 11 de la nit, també a l'envelat, amb el Ball de Carnaval amb el grup «The Soul tans».

A l'endemà, diumenge 11 de febrer, tothom qui vulgui podrà reservar taula al dinar popular que es fa cada any al carrer Nou. Les inscripcions s'han de realitzar a Foto Sauleda i Ca l'Arau. Tot seguit, Toni Balam Grup posarà el punt i final d'aquest Carnestoltes 2018 fent ballar als presents amb el Ball de Carnaval.

Publicació 05.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina