Arriba el Carnestoltes de Sant Pol amb premis i molta festa!

dilluns, 5 Febrer, 2018
Aquest cap de setmana es viuran dos dies molt intensos al nostre municipi, on les millors disfresses es veuran recompensades.

Oficialment, Carnestoltes començarà enguany a Sant Pol aquest dissabte 10 de febrer a les 5 de la tarda amb una xocolatada que es farà a la plaça de l’Hotel. Acte seguit, sortirà des del mateix punt la tradicional Rua de Carnestoltes d’aquest 2018 i que anirà acompanyada dels ritmes contagiosos de la Big Bang Valona.

La Rua finalitzarà a l’envelat del Parc del Litoral, on a les 19 hores començarà l’espectacle infantil “Carnestolejant”, que finalitzarà cap a les 8 del vespre per donar pas al sopar que anirà a càrrec del Trencall. A continuació, però en aquest cas a la plaça de la Vila, el Rei Carnestoltes llegirà el seu pregó des del balcó de l’Ajuntament a les 9 del vespre.

Serà a les 10 de la nit i a l’envelat, quan coneixerem qui seran els guanyadors del concurs de disfresses i comparses d’enguany. Un concurs on es podrà participar sense realitzar inscripció prèvia i on total s’entregaran 5 premis. El guanyador del 1r Premi obtindrà un premi en metàl·lic de 100€, 1 nit d’hotel a Andorra La Vella, més entrada espectacle per a 2 persones, un menú per a 2 persones al Restaurant Can Talamàs, així com també 50€ en vals de compra i una panera. El 2n Premi s’emportarà 50€, un men