Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Vídeo resum del primer ple d'aquest 2018

En aquesta sessió ordinària es va aprovar inicialment el pressupost d'enguany, un pressupost que es va aprovar en primera instància amb el vot favorable dels dos grups del Govern municipal, el PDeCAT i Junts per Sant Pol. ERC va votar-hi en contra i ICV es va abstenir. El total del pressupost previst ascendeix gairebé als 9 milions i mig d'euros. Això suposa un increment d'1 milió d'euros respecte l'any passat, on es van disposar de 8 milions i mig.

Segons va explicar el 1r tinent d'alcalde Ferran Xumetra, aquest augment d'inversió del 12% es veurà reflectit al capítol d'inversions. D'aquesta manera, l'Ajuntament invertirà més d'1.800.000 euros en diferents actuacions, com ara el clavegueram del Farell, la millora de l'avinguda del Doctor Forest o la reforma del Poliesportiu i el seu entorn.

L'altre punt que es va aprovar va ser la modificació de les retribucions de la figura de la tècnica de promoció econòmica. PDECAT i Junts per Sant Pol hi van votar a favor, a diferència d'ERC que va votar en contra i ICV es va abstenir.

En el moment dels precs i preguntes, el portaveu d'ICV, Bernat Ferrer, va preguntar a  l'equip de Govern com es trobava la situació dels pisos dotacionals a l'antiga fàbrica Sauleda. Malgrat les queixes presentades, l'alcaldessa Montserrat Garrido va avançar que és una situació complicada perquè l'Ajuntament no té cap competència per actuar-hi.

×  
Els pressupostos de 2018 marquen el debat del Ple Municipal de Gener Els pressupostos de 2018 marquen el debat del Ple Municipal de Gener
Publicació 31.01.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina