X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Ràdio Sant Pol estrena nou logotip i nova pàgina web

Amb motiu de la Festa Major d'Hivern de Sant Pau, Ràdio Sant Pol es presenta renovada i amb nova imatge.
 
Ràdio Sant Pol celebrarà d'una manera ben especial el seu rellançament.  Ho farà sortint al carrer aquest dijous, 25 de gener, per fer ràdio en directe durant la Fira de Sant Pau. Està previst que es realitzi un programa especial entre les 11 i les 18 hores, on intervindran diverses persones que col·laboren a la ràdio municipal. Durant aquestes hores d'emissió en directe, es realitzaran diferents entrevistes a representants polítics i entitats del municipi que estiguin presents a la Fira. Tanmateix, a tothom que s'acosti al seu stand, se l'obsequiarà amb una motxilla de roba de la ràdio. A més, aquells qui vulguin fer algun suggeriment, referent a aquest mitjà de comunicació local, podran omplir una papereta amb la seva opinió i se li farà entrega d'un altre regal que, en aquest cas, es donarà a conèixer el mateix dia de la Fira de Sant Pau.  
 
D'aquesta manera es materialitza la renovació de Ràdio Sant Pol, que agafa el relleu de l'anterior Ràdio Litoral. Ha estat després d'uns mesos de reforma interna, on s'ha replantejat la graella de programes i s'han renovat els aparells tècnics de l'emissora. Així mateix, s'ha renovat la seva imatge amb aquest nou logotip i s'ha modernitzat la seva pàgina web (www.radiosantpol.cat). Al mateix temps, també s'ha impulsat la seva presència a les xarxes socials, tant a Facebook com a Twitter, i s'ha potenciat el seu caràcter informatiu sobre l'actualitat santpolenca.
 
Ràdio Litoral de Sant Pol de Mar va néixer ara fa 16 anys, després de diversos intents per iniciar una emissora municipal. Poc a poc, Ràdio Litoral de Sant Pol va anar consolidant una programació estable a càrrec dels seus col·laboradors i col·laboradores que, desinteressadament, van fer els seus programes radiofònics.  L'objectiu actual és continuar creixent. Nodrir la graella de més propostes interessants per a tothom qui escolta la ràdio. D'ara en endavant, Ràdio Sant Pol es convertirà en un mitjà de comunicació imprescindible per a que tota la ciutadania de Sant Pol conegui l'actualitat de la seva vila.
 
Recordeu que podeu trobar i contactar amb Ràdio Sant Pol (107.2 FM) al carrer d'Ignasi Mas Morell, número 5, o bé trucant al telèfon 93 760 46 46.

Web: www.radiosantpol.cat
Mail: radio@santpol.cat
Facebook: @radiosantpol
Twitter: @RadioSantPol

Temes relacionats
Publicació 24.01.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina