X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La plaça de l'Ajuntament es tenyeix de groc per reivindicar l'alliberament dels presos polítics

Una vegada més, la ciutadania ha volgut assistir a la concentració d'aquest dimarts per exigir la llibertat dels empresonats.

Desenes de persones s'han concentrat a la plaça de la vila del municipi per recolzar la convocatòria que ha organitzat l'ANC i Òmnium Cultural arreu de Catalunya per recordar que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart fa tres mesos que es troben tancats a la presó de Soto del Real.

Els assistents han volgut recolzar novament la iniciativa portant una peça de roba de color groc, llaços, bosses, mocadors... Diverses formes i tonalitats de groc amb les que es volia expressar una crida pacífica a la llibertat on, un cop més, es reclama l'alliberament dels Jordis, d'Oriol Jonqueres i de Joaquim Forn. A l'acte, l'alcaldessa Montserrat Garrido ha llegit un manifest on finalment s'ha fet esment de la incertesa política que s'està vivint en aquests moments, així com també ha demanat la confiança dels presents en els representants polítics que han estat escollits de manera democràtica recentment. 

Temes relacionats
Publicació 16.01.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina